Günün filmi ilgili kategorideki son filmi otomatik olarak ekliyor. önce ayasoft panelden günün filmi için ibr kategori seçiyorsun ve o kategoriye eklediğin en son film günün filmi olarak gözüküyor.
Ayrıca Youtube'da film olmaz. Ordan sadece fragman alabilirsin. Embed kodlarını kullanarak rahatlıkla yapabilirsin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:55:51 -->-> Daha önceki mesaj 19:12:51 --
ayesoft hocam bende birkaç soru sormuştum, onları cevaplayıversen bi zahmet çok makbule geçer..
en çok izlenen filmlerin link yolu nedir? üst menüde bir sayfa oluşturup burada en çok izlenenleri sıralamak istiyorum. nasıl yaparım?
ayrıca bu üst menüde oluşturduğum sayfalara ne yaptıysam resim ekleyemedim. ne özel alan ile ne de maneul resim eklenmiyor. neden ki acaba?
bu arad harbi güzel tema yapmışsın. girdiğin film sitelerinin yarısı bu temayı kullanıyor
En çok izlenen filmler için sayfa şablonu oluşturup temaya eklemiştim. Sayfa oluştururken sağ alttan şablon seçimi yapabilirsiniz. Menü standart wordpress menü özelliği "Görünüm / Menüler" alanından ekleyebilirsiniz. Menülere resim eklemek istiyorsunuz anladığım kadarı ile her biri için farklı yapacaksanız menü sistemini iptal ederek kendiniz manuel bir <ul><li> list ekleyebilirsiniz.