Yarım saat önce yine telefon ettim ofislerine. Ne hikmetse telefonlara Kazım Bey hariç herkes çıkıyor. Saat 17'ye kadar ödemenin geçeceğini söyledi görüştüğüm bayan. Arkadaşın da dediği gibi beklemedeyiz.
Ekleme: 17:30 itibariyle ödemeyi aldım. Ödemenin çok geç olduğuna dair serzenişte bulunduğumda müşteri bize geç onay verdi o yüzden oldu diyorlar. İyi de arkadaş niye bana 31 mayısta hesap bilgilerini yollayın ödemeyi yollayalım diyorsunuz o zaman.
Neyse sonuç olarak kendilerinden ftp bilgilerini bekliyorum. Sağolsunlar demo sunduktan 6 gün sonra ödemeyi geçtikleri için seyahate çıkış vaktim geldi ve kurulumu yapmaya ftp bilgisi yok hala elimde.
Yıllardır php kodlamasından tasarımına, seosundan adsense'ine, optimizasyonundan jquery'sine kadar farklı konularda onlarca kişiyle çalıştım, ama arkadaşlar her ne kadar "biz kurumsalız" deseler de şimdiye kadar çalıştığım en ciddiyetsiz ve profesyonellikten uzak insanlardı. Yine de kendilerine (OZCgrup) teşekkür ediyorum bana bu tecrübeyi yaşattıkları için.