******* ile kıyaslamak çok doğru değil. Wmaracı evet ücretsiz ancak yaptığımız iş onlardan çok farklı
Sisteme kayıt olduğunuzda wmaracının farklı pek çok modül olduğunu görebilirsiniz.
Ücretin temel nedeni ise google her sonuç için ekstra ücret istemesidir. Diğer nedeni ise sunucu maaliyetleridir. Her sitenin anlık kaç sn de açıldığını raporlama ve bunu uptime şeklinde oranlamak için bile pingdom gibi siteler onlarca dolar istiyor.
Üstelik bizim en büyük artımız raporlama dışında tavsiyeler sunmaktadır. Tavsiye modülü ile sitenizi nasıl daha iyi konuma getirebileceğinizi biliyor olacaksınız.
Pek çok ekstra özellik eklenecek 1.99 $*site başına bir ücretin fazla olmadığını düşünüyorum. Tabi diğer üyelerin yorumu da önemlidir.
Ücretli bir sistem için "bence" biraz daha fazla özellik olması lazım. Bu özellikler, fazladan olsun diye değil işe yarayan insanların para verip yararlanacağı şeyler olmalı. Birde tekrar yazmak istedim rakip sitenin iconlarını kullanmak pek hoş olmamış. Sistemi sıfırdan yapıp hazır icon kullanmak tuhaf geldi açıkçası.
WM araçlarını kullanan insanlar genellikle rakip siteleri kontrol etmek için veya yeni site alırken araştırmak için kullanıyorlar kendi sitelerinin her dakika ne kadar hızlı açıldığına pek bakan görmedim ki buna bakmak isteyen bir insan siteye girip giriş yapıp araçlar kısmına gelip bakacağına diğer sitelere girip tek tıkla bakabilirler. İşin özeti daha kullanışlı bir sistem ve ücretsiz olarak sunulmayan yeni özellikler eklenirse bu proje tutabilir ancak bu şekilde devam ederse açıkçası ben pek kullanılacağını sanmıyorum.