GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem gayet hızlı ancak piyasada ücretsiz olarak verilen hizmetler aynı şekilde sitenizde var ve bunu ücretli olarak satmaya çalışıyorsunuz. Üye olduktan sonra araçlar kısmına girdiğimizde *******.com ile aynı özellikler var hatta iconlar bile aynı..

Sistemin tek + yönü veri tabanında tutuluyor olması sanırım.
WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yorumlarınızı beklediğinizi söylemişsiniz konunun en altında. Projenizi duyurduğunuza göre ve beta sürecinde olduğunuza göre iyi yorumlar kadar eleştirilerede açık olduğunuzu düşünüyorum.

Eğer eleştiriye açık değilseniz, kaos ortamı yaratacak bir alıntılı cevap yerine bana bir P.M atmanızdır. Ben anında şuan yapacağım eleştiriyi sileceğimi bildirmek isterim.

Eleştiriye gelelim;

2 dolar tek başına pek büyük bir rakam değil. Gayet iyidir tek tük sitesi olan kişiler için. 3.75TL'ye gelir.

Bi' adamın 50 tane sitesi olduğunu düşünün. 50 x 3.75 = 187.5TL yapmaktadır.

WMAracında platin üyelik ve diğer ücretsiz araçları kullanmak sizin aracınızı kullanmaktan daha mantıklı olacaktır.

Zira konuda yazdıklarınız yüzeysel şeyler olup araştırmaylada halledilecek şeylerdir.

Ben şahsen böyle bir uygulamaya 187,5TL+ rakamlar vermem.

Saygılarımla,
******* ile kıyaslamak çok doğru değil. Wmaracı evet ücretsiz ancak yaptığımız iş onlardan çok farklı

Sisteme kayıt olduğunuzda wmaracının farklı pek çok modül olduğunu görebilirsiniz.

Ücretin temel nedeni ise google her sonuç için ekstra ücret istemesidir. Diğer nedeni ise sunucu maaliyetleridir. Her sitenin anlık kaç sn de açıldığını raporlama ve bunu uptime şeklinde oranlamak için bile pingdom gibi siteler onlarca dolar istiyor.

Üstelik bizim en büyük artımız raporlama dışında tavsiyeler sunmaktadır. Tavsiye modülü ile sitenizi nasıl daha iyi konuma getirebileceğinizi biliyor olacaksınız.

Pek çok ekstra özellik eklenecek 1.99 $*site başına bir ücretin fazla olmadığını düşünüyorum. Tabi diğer üyelerin yorumu da önemlidir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:35:25 -->-> Daha önceki mesaj 15:32:18 --

Ve şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Tek site için aylık yaklaşık 3.5 TL uygun evet ancak site sayısı arttıkca birim maaliyet oldukça düşecektir.