KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tarz bir siteyi ayakta tutabilmeniz için doğru düzgün bir hukuk servisiniz olması şart
olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek fazla bir şey yapamazlar şayet yorumlar gerçeği yansıtmalı yansıtmıyorsa yani karalama varsa o zaman ellerine koz geçer. Ama bir hukukçunuzun olması şart.
bu tür bir iş için, yukardaki 2 öneriyi dikkate al bence.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:24:27 -->-> Daha önceki mesaj 12:06:28 --

bir firma senin sitenden şikayetci olduğunda, savcı soruşturulsun dediği zaman, ilk sana gelecek bilişim polisi,

senden bu bu şikeyete konu olan yorumları yapanların, IP ve erişim bilgilerini isteyecek. (bunu zaten veremezsen işin zor)

Buraya kadar yazdıklarım başıma geldi, bilgileri verdim gittiler. (savcılık kağıdı ile geldi polis mecbur verecen)

yani sana hiç bulaşmasa bile en azından yorumu yapanların bilgileri senden istenecek.

bunun dışında şahsına direkt bir suçlama olabilirmi bilemiyorum. firma adımı ve logomu kullanarak sayfa açmış ve rakiplerimin beni kötülemesine izin veriyor gibi.. böyle bir durumda sanıyorum kesin avukata ihtiyacın olur.

Şunu unutma, savcı sadece şikayetciyi dinlemez, seninde savunmanı alır ve ona göre
dava açar yada açmaz.