quite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı gönderecek olan arkadaş

Parayı gönderdiği kişileri ne şekilde belirleyecek. Ve nasıl bir hizmet alacak..
Parayı ne sebeple ve ne adla gönderecek.. Bunları bilmek lazım..

Ayrıyeten vergi kanunlarımız detaylı bir şekilde incelendiğinde SEVGİLİNİZE ALACAĞINIZ 300 LİRALIK BİR KOLYENİN bile vergisinin ödenmesi gerekir..

Kişinin maaşını dağıtıyor olması veya çaldığı parayı dağıtıyor olması arasında bir fark yok. Sonuçta karşı tarafa bir gelir oluşumu var. Bu da GELİR VERGİSİ doğurmaktadır..

Eğer gelir elde eden kişi bir mükellef değil ise. Bu gelir Vergisini ödemeyi yapan kişi ödeyeceği tutardan kesinti yaparak. Ödemek zorundadır.

Ama burası Türkiye... Allah yolunuzu açık etsin.. Sadece yorumlar ile konuşacak olursak Diğer arkadaşların dediği gibi PARANIZI İSTERSENİZ ÇATIDAN BİLE ATABİLİRSİNİZ.. SAVURABİLİRSİNİZ... Ancak birilerinin banka hesaplarına para yatırıyorsanız lütfen dikkatli olun...

3 liradan kaçarken 300 liradan olmayın... Maliyenin cezaları hiç küçümsenecek şekilde değiller...
Gelir karsi tarafin degil mi hocam ? İs veriyorum ben, yapiyor parasini aliyor. R10dan toplarim bir yazilimla yaparim. Uyelik basi para gibi bir sey. Benim maddi gelirim olmayacak, gelir vergisini genede ben mi oderim karsi tarafin ?