Sehmus72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gitti gidiyor üzerinden 1 adet aldım, bilgileri pm attım kurulumu yaparsınız.

iyi çalışmalar
doktorx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kurulum için bilgi verirmisin. Allah şifa versin inşallah sıkıntılarınız bir an önce rahatlarsınız
Sıkıntılarınız giderildi sistemler şu an sorunsuz çalışmaktadır...

Gecikmeden dolayı kusura bakmayın.....

sayın doktorx lütfen beni arayın......

Sehmus bey sizde testleri yaptıktan sonra bana mutlaka bilgi verin.... Telde konuşmuştuk tam tamamlamamız için aramanızı bekliyorum....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:12 -->-> Daha önceki mesaj 18:56:44 --

videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Admin bilgilerini alabilirmiyim hocam ?
Cevap verildi admin bilgileri gönderildi

webmasterdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iletisim bilgilerinizi pm ile gonderirmisiniz birde admin demo inceleyebilirmiyim
Cevap verildi admin bilgileri gönderildi

kartal1725 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satışlarınız hala devam ediyor mu acaba ?
Hocam kurulumunuz bugün içinde yapılır iletişim bilgilerinizi bana ÖM olarak atarsanız size bilgi veririrm....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:03:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:00:12 --

parsbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Analı Babalı Büyütsün.
Abi kusura bakma yaa seni az bir ihmal ettik ama yarın diğer bebeğimizide çıkartıyoruz. Ondan sonra seninle konuşacağım....

HONDA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem php mi yoksa asp mi ve son olarak sahibinden.com bize dava açabilir bu konuda benzer bir yapı olduğu için bunu nasıl engelleyeceğiz ve sanal pos ekleyebilirmiyiz buna, bilgi alabilirmiyim lütfen.
Sistem PHP dir.. Sahibinden.com ile davalık olabilecek hiç bir şeyi yoktur... Sahibinden.com bu işin tekeli değildir....

Ben zamanın da birebir aynı temasını yaptım davalık oldum hiç bir sey olmadı ve şu an ki tema sahibinden ile alakası bile yoktur....

Anımsatabilir fakat aynı değil.......

Sahibinden.com kurulmadan önce onlarda gittigidiyordan kopya çektiler

Sanal pos kurulumunu posunuzu aldıktan sonra yapıyorum....

Her türlü bankanın her türlü ödeme sistemini yazarım.....

CEVAP VERMEYİ UNUTTUKLARIM YENİDEN BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM