Savcılık sizin için çok uzun bir süreç. Sağlık bakanlığı, bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü ve hastanenin bulunduğu ilçe sağlık grup başkanlığına yazılı ve varsa delillerinizi şikayet olarak iletin. Bunlardan önce BİMER'e şikayetinizi iletin. Çünkü BİMER şu an şikayet yönetiminde en tepede ki kurum durumunda ve BİMER'e ilettiğiniz şikayetleriniz kesinlikle boşa atılmıyor. Sağlık bakanlığı, il sağlık müdürlüğü ve sağlık grup başkanlığına BİMER'e şikayette bulunduğunuzu belirtin. Bu şikayetleri gerçekleştirdikten sonra hastanenin başhekimliğine duruma iletin. Doktorla münakaşaya girmeye hiç gerek yok. En geç 1 hafta içerisinde o hastaneye gerekli resmi kurumlardan geleceklerdir. Savcılığa gitmeniz durumunda delildi ifadeydi falandı filandı 1 yılınız geçer. Sağlık sektöründe çalışıyorum süreçleri çokça gördüm. Ayrıca hastanızın durumu çok ağır değilse şu an ki ağır ameliyatlar vs dışında sevk durumu söz konusu değildir. Ameliyata almadan önce hastanenin yetersiz olacağının kararını verememiş mi ? Bu söylemlerle hiç bir hasta kapı dışarı edilemez. Hakkınızı arayın...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:41:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:02 --
Para verdiğiniz de fatura isteyin. Makbuz hiç bir şey ifade etmez. Ayrıca faturada detaylı hizmetler yazmalı. Hastanecilik hizmeti diye tek kalem hizmet olan bir faturayı kabul etmeyin. Hastanıza hangi işlemler yapıldığının detaylı görüldüğü fatura alın..
Ya bizim tanıdığımız hekimlerde var haliyle meslektaşını savunmaya geçiceğini düşünüyorum.. Evet bimer en etkili yol ancak yoğunluğu gözterek tanıdık bir avukat ile irtibat halinde olmamın daha mantıklı olabileceğini düşünüyordum.
Makbuzdan kasıt hastaneden alınacak kağıtlar değilde kendi muayanesine istinaden.. Emin değilim ama kendi muayenehanesini olduğunu duydum halbuki başbakan yasaklamıştı ama faal deniliyor ne yapacağımı şaşırdım..
Avukatın bana aktardığı doktor ile polemiğe girmememi hastaneden sonra varsa muayenehanesinde tedaviyi sonuçlandırıp ödemeyi gerçekleştireceğine dair makbuz almamı ( serbest meslek erbabı üzerinede değindi ) cctv görüntülerinin bir hüküm taşımayacağını ancak şahitler ve telefon konuşmalarının ciddi delil oluşturabileceğini belirtmesi oldu.
Ben yinede senin anlatıklarını daha makul görüyorum bilgilerin için çok çok teşekkür ederim..
Hocam şerefsizi telefonla arayın konuşmanızı kayıt altına alın telefonda tatlıca onun isteyeceği şekilde konuşun ve tekrar söyletin ona ne kadar para istediğini neden istediğini en sonundada sinirlendirin tehdit etsin yine abin çıkamaz buradan gibi sözlerle telefonu kapatıp konuşma kayıtlarıyla savcılığa suç duyurusunda bulunun belki bir çözüm üretilir .
Zaten yapacağım iş bu yönde olacak.. Direk açık oluşturma amaçlı ise suç olabilir dediğin gibi ancak avukat telefon konuşmalarının gerektiği takdirde sağlam delil olacağını belirtti.
bir gizli kamera kur ne istiyorsa ver işin bitincede git mahkemeye ver bir de manevi tazminat davası aç ders alsın
Gizli kamera cctv vb sistemler suç teşkil ediyormuş dostum..
Madem bıçak parası istiyor 10 TL para birde yanına 10 liralık ekmek bıçağı alıp götürüp masasına koysaydınız

Bu bıçak bu da bıçak parası diye
Türk usülü çözüm işte

Valla şeytan dürtüklüyor yap diye zaten..
Hocam görüntüleri bahane etmişiniz adama ama o doktor napar ne eder sildirebilir görüntüleri . Bıçak parası diyede bişey kalmadı diye biliyom ama devlet hastanesinde bile muayne ücreti alırken bunu almamalarıda zor diyebilirim.
Evet bahane idi ama şu saatten sonra faydası olamayacağı gerçek gibi.. Bende uzun süredir görmüyordum bıçak parası ama kapatılan açığa karşı farklı şeyler var bunlara haberlerde rastlıyorum. Mesela her doktor için bir olmasada yasaklanan muayenehane açamama isteğinin iptali veya vurgun vb.. Şuanki doktorunda kendi muayenehanesi olduğuna dair söylentiler var..
Alıntı
Doktorlara muayenehane açma yasağı getiren hüküm iptal edildi
Anayasa Mahkemesi, hekimlerin muayenehane açmasını yasaklayan 650 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname'nin devlet memuru, öğretim üyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve GATA'daki doktorlarla ilgili bölümlerini iptal etti.
Alıntı
Nilüfer ilçesinde özel bir hastanede çalışan
bazı dahiliye hekimlerinin 4 bin 500e yakın sahte ilaç raporu
verdiği ortaya çıktı.
Dönen paranın,
yani,
haksız kazancın 10 milyon liranın üzerinde olduğu konuşuluyor.
Büyük vurgun,
Bursa SGKnın yaptığı rutin denetimlerde,
aynı kişi adına çok sayıda rapor düzenlemesinden şüphe duyulunca
ortaya çıktı.
Böylelikle, incelemede
daha da derine inildi.
Alıntı
Anne ve baba adayları görülmeden rapor verildi. Aileler tek merkeze yönlendirildi.
600 doktor her vaka için 1000'er lira almakla suçlandı. Çifte soruşturma açıldı. Bir ihbarla başlayan soruşturma, çocuk sahibi olmak isteyen binlerce ailenin mağdur edildiğini ortaya çıkardı.
Bugün gazetesinden Hasan Bozkurt'un haberine göre; Ankara'daki bir tüp bebek merkezi, yüzlerce doktoru kullanarak ihtiyacı olmayana bile tedavi uygulamış. Kadın doğum uzmanı bir doktorun ihbar mektubuyla geçen yıl başlayan tüp bebek soruşturması skandallar zincirini ortaya çıkardı.
Bebek sahibi olmak isteyen anne baba adayları üzerinden doktorların fahiş paralar kazandığı iddia edildi.
Yasak olmasına rağmen Türkiye'nin çeşitli illerinde bebek hayali kuran ailelerden bin lira alan doktorların, bu kişileri tek birmerkeze yönlendirdikleri ileri sürüldü.
Alıntı
İthal ilaçta büyük vurgun
Birim fiyatı 3 lira olan ilaçları el altından 10 katına satıyorlar
Ciddi anlamda bıçak parası kesildi evet en azından uzun süredir ben görmüyordum şu saate kadar ama doktorlar başka bir yem atıp olta ile geri getiriyorlar sanırım dostum.. Tüm arkadaşlarada teşekkür ederim verdiği bilgiler için ne yapacağım konusunda doğru yada yanlış birşeyler tasarladım..