Savcılık sizin için çok uzun bir süreç. Sağlık bakanlığı, bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü ve hastanenin bulunduğu ilçe sağlık grup başkanlığına yazılı ve varsa delillerinizi şikayet olarak iletin. Bunlardan önce BİMER'e şikayetinizi iletin. Çünkü BİMER şu an şikayet yönetiminde en tepede ki kurum durumunda ve BİMER'e ilettiğiniz şikayetleriniz kesinlikle boşa atılmıyor. Sağlık bakanlığı, il sağlık müdürlüğü ve sağlık grup başkanlığına BİMER'e şikayette bulunduğunuzu belirtin. Bu şikayetleri gerçekleştirdikten sonra hastanenin başhekimliğine duruma iletin. Doktorla münakaşaya girmeye hiç gerek yok. En geç 1 hafta içerisinde o hastaneye gerekli resmi kurumlardan geleceklerdir. Savcılığa gitmeniz durumunda delildi ifadeydi falandı filandı 1 yılınız geçer. Sağlık sektöründe çalışıyorum süreçleri çokça gördüm. Ayrıca hastanızın durumu çok ağır değilse şu an ki ağır ameliyatlar vs dışında sevk durumu söz konusu değildir. Ameliyata almadan önce hastanenin yetersiz olacağının kararını verememiş mi ? Bu söylemlerle hiç bir hasta kapı dışarı edilemez. Hakkınızı arayın...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:41:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:02 --
http://www.medimagazin.com.tr/hekim/...-12-51431.html
Biraz araştırdığımda böyle bir habere rastladım acaba buna dayanarak hareket ediyor olabilirmi ama makbuz istediysem niye vermiyor anlamadım ?
Şuanda bilincinde olduğum birşey var heralde çoğu doktor para kırmak için mesai saatinin dolmasını bekleyecek..
Para verdiğiniz de fatura isteyin. Makbuz hiç bir şey ifade etmez. Ayrıca faturada detaylı hizmetler yazmalı. Hastanecilik hizmeti diye tek kalem hizmet olan bir faturayı kabul etmeyin. Hastanıza hangi işlemler yapıldığının detaylı görüldüğü fatura alın..