Merhaba arkadaşlar.

Eski ikametgah ettiğim istanbul avrupa yakasında bulunan bir hastanede aile bireylerimden bir kişi kasığından ameliyat oldu.

Daha ilk günden çıkmak istemesi ile beraber doktorunda bertaraf tepkisi ve para istemesi ile karşılaştık. Daha önce buna benzer yine sorun yaşadık şuan yine yaşamaktayız..

İlk etap olarak 7 lahmacun ve 2 litrelik ayran istedi arkadaşlar yoruldu bahanesi ile.. Bende tamam deyip lahmacun ve ayran alıp odasına götürdüm burada kameranın önünde bizzat görüntülenmesini sağlayarak..

Odasına girdiğimde kendisi yoktu yarım saat sonra gelip aldıklarımın ne olduğunu sorduğunda odanıza bıraktım dedim..

Bir anda soğuyarak ben yoksam niye bırakıyorsun kimse görmedi dimi vb dedi ben hayır diyerek tekrar alıp geri getirdim.

Refakat eşliğinde bulunurken doktorada mahsus bir ihtiyacı olabileceğini düşünerek numaramı bıraktım 2 gün sonra babamı arıyor 500 tl gibi bir rakam istedi bıçak parası adı altında ve bunun normal olduğunu belirtti.

Telefonada ben bakarak istediği rakamı karşılayacağını ancak bunun karşılığında makbuz verilmesini istedim..

Bana verdiği cevap *** akıllı ol aklını alırım ben istemedikten sonra abin nasıl çıkacakki hastaneden dedi.. Tıbbi yetersizlikten bile başka hastaneye sevkini sağlarım uğraşacak olan sizsiniz ben değil diyede bir gönderme yaptı..

Kameraların ortada olduğunu ve şuanki konuşmaların delil oluşturabileceğini belirtip kim kimin aklını alıyormuş göreceğiz bakalım dedim..

Şimdi burada benim hatam var kim ne kadar farkına varır bilemiyorum ama şuda bir gerçek ek kazanç için ne laboratuvarın kapatılması nede katı kanunların olması para kazanmada engel olamıyor ve her meslekte olduğu gibi doktorluktada çürük elmalar pasif gördüğü insanları yolmaya çalışıyor..

Bu doktor içinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diğer türlü daha uzun sürer. Daha öncede bu şekilde sorun yaşayan oldumu arkadaşlar gerçekten can sıkıcı hale geldi ?