sadecehosting geçen yıl .tk domain sattığı insanları mağdur etti onca millete .tk domain sattı sonra dot.tk ile anlaşamadı hatta bir ay öncesinden de mail attı 3 yıl uzatın diye uzattık sonra da ne olduysa tk alan adlarına destek vermeyi kesmişti dot.tk hollanda subesi aratırdım hollandaca bilen arkadasa elimdeki bir kaç tk domaini o şekilde transfer ettirdim kurtuldum sadecehosting den domain konusunda sadecehostingden uzak durun işlerini hostingde iyi yapıyorlar ama domain konusunda uzak durulacak yer.
domain konusunda türkiye de işi hakkıyla yapan firma varsa oda ihs.com.tr adamlar da kibir diye bişey 6 ay önce iki domain transfer ettim namecheap firmasında kampanya vardı transfer sifresini aldım firmadan transferi baslattım ihs.com.tr bir ticket attım adamlar telefonla aradılar beni transfere onay verdi 5 dk sonra yeni firmaya geçti domain isimtescil veya diğer türk firmaları olsa 5 gün bekletir yok icann politikaları böyleymiş der örnek isimtescil

icann politikasında transfer işlemini kullanıcı başlatırsa 5 gün içinde firma cevap vermezse transfer başlar deniliyor firma isterse domain çıkışına karşı firmadan transfer isteği kabul olduğu gibi onayı verir örnek : godaddy.com 10 dk içinde transfer oluyor ihs.com.tr karşı firmadan transfer onayladımı telefonla aradınızmı hemen domain cıkısına izin veriyoyorlar.