Sa arkadaşlar, 20/30 tl yaptıkları çalışam zaten programla yapılan bir çalışma? bende denedim isim vermek istemiyorum şimdi ama İnanın sosyal link borsası adı altında seocu geçinen 150/200 program alıp SEO"cu olmuş okara çok insan varki diyorum adam site diyorum yok oldu gitti? söyle çalışma yaptım böyle çalışma yaptım Gerçi verdiğim domian zaten Ölü domiandi sırf denemk için yaptım Kısacası arkadaşlar hepsi boş
Kimse Google amcanın babasının oğlu değil? bir çok seo uzmanı sitelerde zaten tüyolar var? seo seo seo ya ne var bu seoda herkesin ilk dediği nedir? özgün geniş içerikli makale yaz sitenin güncel tut paran bir blog aç ama hemen link kasmaya başlama zaman geçsin google amca blog siteni sevsin daha sonra yavaş yavaş link kas bunu hangi site sahibi yapamaz? herkes yapar bunu Yemin olsun ben denedim İnanın ben Seo"cuyum diye geçinen kişilere sadece güldüm? Sevgili arkadaşlar, Özellikle yeni açılan siteler yaklaşık 4 ay ne link alın ne link çıkışı yapın sadece özgün geniş içerikli makale yazın 4aydason sonra sadece kendi sitenize uygun siteler"den abartmamak şartı ile link alın hepsi bu