Madem böyle bir konu açılmış benimde aklımda olan bir soruyu sorayım uzman seoculara

bazen düşünürüm şimdi mesala bir seo uzmanı var kişi istediği kelimeyi googlede istediği sıraya getirebildiğini düşünün x bir ürün yada hit getirecek kelime olsun mesala ahmet kelimesini bir ürün düşünün çok tutuluyor ve çok satıyor bu seocu arkadaş burda 100-200-300 tl neyse seo hizmeti verip milletin siteleri ile uğraşacağına madem bu kadar uzman kalkıp ahmet kelimesinde yükselip bu ürünü çatır çatır satsa ya ? yada x kelimesi çok hit getiriyor x kelimesini 1. yada 2.sayfaya çıkartıp günde 500K - 1 Milyon vs gibi hitler alıp reklam koyup günde çok çok iyi paralar kazansaya ?
bu benim aklıma gelen bir soru düşüncem belki size göre yanlıştır fakat ben böyle düşünüyorum kendimi uzman bir seocu olarak görsem , seoya 4/4 lük hakim olsam googleyi istediğim gibi yönetebilsem burda yada bir başka yerde hiç kimse ile uğraşmam açarım 10 tane ürün sitesi , 10 tane hit getiren site bi yerden ürün satar bi yerde reklamdan parayı vururum ? burda yada bir başka yerde seo hizmeti verenlerde bunu demiyor mu zaten mesala x kelimesinde sizi yükseltiriz yada sitenize hit getiririz vs gibi şeylerden bahsedilmiyor mu ? eğer cevabınız evet ise üstte yazdığım mantık ile ay sonu çok çok çok iyi paralar kazanabilirim ? işte kafamdaki oluşan soruda bu madem bu kadar iyi bu seocular neden bu tip şeyler yerine 100 tl gibi bir rakam ile milletin kahrını çekiyorlar ? yanlış düşünüyor yada eksik düşünüyor olabilirim eğer yanlış düşünüyorsam bana doğru düşünmemi sağlayan birisi çıkarsa sevinirim.