Bence artık aklınızın bir köşesine yazın IHS gibi bir firma dururken başka bir firmadan Domain alınmaz
Ek olarak IHS'de böyle bir saçmalık yok transfer kodunu istediğiniz zaman panelinizden tek tıkla telefonuza mesaj olarak geliyor.
Bir üst mesajda belirttim ben bunlardan domain almadım. Eskiden aldığım bir firma el değiştirince benimkiler bu firmaya geçti. Bu domainim 40-50 k lık bir site idi ve o dönemden beri burada ama son bir senedir bir türlü transfer edemedim gitti... Bunlar da başka domainlerim de vardı. Üfürükten bir kaç domainin transfer kodunu panelimde görebiliyorken bu dediğim domainin transfer kodunu bir türlü göstermiyor ve vermiyorlar. Verdiklerinde de iş işten geçmiş oluyor ve sene-i devriyesinde kod geçersiz oluyor ve kodu yeniliyorlar bu sefer yine elde var sıfır
Yoksa bendeki 200 domainin tamamı büyük bir domain firmasında. Tek panelden hepsini rahatlıkla yönetiyor her türlü işlemi hızla yapıyorum. Bir tek o firmalara aktaramadığım domainim bu kaldı, onu da alamıyoruz işte...