Şuan hiçte yanlış düşünmediğimi gördüm.Siz olayı kendinize göre yorumlayıp herkes adına konuşuyormuşsunuz gibi geldi bana.
Siz adsense için daha az emek sarfetmişsiniz ve herkesin de öyle yaptığını düşüyorsunuz.İşte 8 saat çalışıp sonraa eve gelip 6 saat başka işler yapmak zorunda kalanlar da olabilir.
Ayrıca belki siz işinizde profesyonelce davranıyorsunuz ama herkes öyle de davranmıyor.
Herkesi kendiniz gibi sanıp tek doğru yolu da sizin gittiğiniz yol gibi görmeyin.
Bereketenin olmadığını düşünüyorsanız uğraşmayın hocam

Borcunuzu ödediğinize göre bereketi varmış.
bende orta yolu bularak söyledim hem senin görüşün hemde o yorumu yazan arkadaşın görüşünü destekledim. ayrıca bereketi olmasaydı borcumu kapatıp araba alamazdım ve birikim yapamazdım değil mii? ayrıca yazımın sonuna dikkat ettiysen Google amcaya dua ettim. ben aşırı görev yoğunluğu olan bir yerdeyim, eve gelince de çocuğumdan çoluğumdan zaman ayırıp bazen uykusuz işe gittiğim oluyor sitelerle uğraşmaktan dolayı. neyse konuyu uzatıp diğer arkadaşların yorumlarını engellemeyelim. yazımda da belirttiğim gibi çoğu zaman devletin maaşından daha fazla ödeme aldım aylık. allah google amcaya zeval vermesin. iyi ki varsın google