Merhaba değerli dostlarım ,
Ben Oğuzhan . Bazılarınız Adımı Ve Beni Elbette Tanıyor . Bazıları İse İlk Defa Bu Konuda Görüyor . Lafı Uzatmadan Konuya Girmek İstiyorum .
KBGSK ( Küçükçekmece Basketbol Gençlik Ve Spor Kulübü ) A Takım Oyuncularından biriyim . Bu Sene Takımımız İstanbul Büyük Erkekler Liginde Yada Marmara Bölgesel Liginde Mücadele Edecektir . Tek Bir Eksiğimiz Var . Sponsor .
Kulubümüze Bize Yardımcı Olacak Sponsor Aramaktayız . İstediğimiz Çok Fazla Birşey'de Yok Zaten . Olağanüstü Firmalar Milyon Dolarlar'ı Kulüplere Harcarken Sağolsun Belediye Başkanımız Aziz Yeniay Kulübümüze Tek Bir Kuruş Yardımda Bulunmadı . Salon İstedik Vermedi . Lige Giriş Bedelini Söyledik Yüzümüze Bakmadı . Projeyi Kendisine Sunduk Dönüş Bile Yapmadı .
Küçükçekmecenin İlk Ve Tek Basketbol Kulübüyüz . Sponsor Bulabilirsek Bu Sene İstanbul Büyük Erkekler A Takım Liginde Yada Marmara Bölgesel Ligde Mücadele Etmek İstiyoruz .
Sponsorlarımızdan Tek İsteğimiz ;
İstanbul Büyük Erkekler Ligi İçin
5000 - 7500 TL Nakit Para Yardımıdır . Bize Sağlayacağınız Bu Destek Karşısında Takım Adımızda Değişiklik Örnek ; Eser Tekstil Basketbol Gibi Bir İsim Ve Formalarımızda Logolarınız Olacaktır .
Marmara Bölgesi Bölgesel Lig İçin
Bu Ciddi Bir Ligdir Ve Maaliyeti Maalesef Çok Yüksek . Yaklaşık 7500 - 10000 TL Nakit Para Gerek Ve Maalesef Yanında Ulaşım Var . En Yüksek Maaliyet İse Ulaşım . Eğer Bir Ulaşım Şirketi Bize Sponsor Olabilir Ve Marmara Bölgesindeki Tüm İllere Götürebilirse Gerçekten Muazzam Bir Destek Vermiş Olur .
Eğer Sponsor Olmak İsteyen Basketbol Sever Birisi Var Bana Ulaşırsa Gerçekten Sevinirim .
Saygılarımla Oğuzhan Kaval .
Ulaşım Bilgileri
Telefon : 535 023 08 84