Amiraltr hocam gerçekten üzüldüm. Böyle bir olayı gündeme getirmişsin insanlar dolandırılmasın diye, elemanın teki çıkmış saçma sapan yorumlar atmış

Değeri bilinememiş senin konunun da, sağol paylaşım için insanlar dolandırılmasın 2 gün sonra banlanacak hesaplar için.
arkadaşın videosundaki kesintiye takılı kalmayın arkadaşlar. bu yöntem ile milleti kandıran bir çok yer var bunlardan biriside arkadaşın gösterdiği yöntem ile açılmış hesabı tespit ettik. kesinlikle doğru arkadaşı ben de tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı.
Teşekkür ederim arkadaşlar,dünden beri forumda bana ulaşanlar çok oluyor.İnsalar aldıkları hesapların da bu yöntemler ile onaylatılmış hesap olup olmadığını merak ediyor.Elimden geldiği kadar destek veriyorum.
Vakit bulunca Adsense hesabı alırken dikkat etmeniz gerekenler başlığı altında bir konu açacağım.
Ek olarak bu forumda mı yoksa başka yerden mi bilmiyorum ama para teklif ederek yöntemi öğrenmek isteyenler.Ne amaçla kullanacak olursa olsun kimseye bu yöntemler hakkında bilgi verilmeyecek.Sadece varlığını bilmenizi ve dikkatli olmanızı rica ediyorum.