kozmopolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence yanlış yorumlamışsın bende kamu görevlisiyim ve son güncellemeye kadar aylığımdan fazla para kazanıyordum( 2008 yılından bu yana) ama öğretmen arkadaşın dediğine bende katılıyorum çünkü asıl mesleğini yaparken daha fazla emek harcıyorsun işini çok daha profesyonelce ve ciddi bir şekilde yapman lazım neden çünkü yıllarca okumuşsun ünv. vs bitirmişsin extra yetmemiş y.lisans yapmışsın falan. ben geçen sene 10 mart sabahında uyandığımda 4 yıllık hesabım ban yemişti ve içerisinde 2020$ da para vardı. ne oldu kabus oldu. üzüldüm ama belli bir süre sonra normale döndüm ama allah göstermesin mesleğimden atılsaydım çok daha büyük etki yaratırdı ve üzerimdeki etkisi uzun yıllar sürebilirdi. aslı mesleği olan için adsense 2. plandadır gittiği yere kadardır. değerli bir büyüğümün söylediği gibi su akarken testiyi dolduracaksın, su kesildi mi başka kaynak ararsın. ama senin asıl mesleğin budur illaki bu da senin asıl mesleğin olacaktır. yoksa arkadaşın hayrını görmediğim dediği olay da yan gelir olduğunu kasdetmiştir diye düşünüyorum, yoksa bende bi dünya borcumu kapattım, arabamı aldım ve extra birikim yaptım adsense sayesinde. Allah Google Amcaya zeval vermesin ama şu güncellemeyi de durdursun sitelerimiz eski yerine gelsin artık lütfen
Şuan hiçte yanlış düşünmediğimi gördüm.Siz olayı kendinize göre yorumlayıp herkes adına konuşuyormuşsunuz gibi geldi bana.
Siz adsense için daha az emek sarfetmişsiniz ve herkesin de öyle yaptığını düşüyorsunuz.İşte 8 saat çalışıp sonraa eve gelip 6 saat başka işler yapmak zorunda kalanlar da olabilir.
Ayrıca belki siz işinizde profesyonelce davranıyorsunuz ama herkes öyle de davranmıyor.
Herkesi kendiniz gibi sanıp tek doğru yolu da sizin gittiğiniz yol gibi görmeyin.
Bereketenin olmadığını düşünüyorsanız uğraşmayın hocam Borcunuzu ödediğinize göre bereketi varmış.