www.capsface.com satıyorum site bana ait ayrıca fikir olarak diğerlerinden farklı, bir geleceği olabileceğini düşündüğüm bir site fakat bu son zamanlar işlerim çok yoğun olduğu için satmaya karar verdim.

Sitenin ana teması:Kullanıcılar kendilerini yalnızca site içinde bulunan webcam scriptinden fotoğraf çekip atabilirler. böylelikle fake profilleri engellemiş oluyoruz ayrıca birbirlerinin duvarlarına yazabilirler, birbirlerinin resimlerini beğenebilirler, resimlerine yorum atabilirler vs vs girip bakarsanız daha ayıntılı bilgiye kendiniz şahit olucaksınız

Site adresi: www.capsface.com (Host Dahil)
Site için istenen fiyat: 1500 tl
Sitenin aylık getirisi: yok.(hit olarak gayet iyi fakat daha reklam almadım siteye yeni alıcak kişi alır artık çok zor birşey değil)
Sitenin açılış tarihi: 29/04/2013
İlk günkü hit sayısı:1354
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 04/03/2013 (daha 10 aylık bir süresi var )
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal medya arkadaşlık Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hit Detayları Aşağıda
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey Dahil.
Hosting dahil midir: Domainin dahildir fakat host dahil değildir. siteyi aldığınızdan itibaren size 1 hafta hosting sağlayabilirim kendinize yeni bir sunucu almanız gerekir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Bu arada siteyle uğraşamadığım için bir ara kapatmak zorunda kaldım zaten analyticsin fotorafında gördüğünüz gibi hitler bir anda 0 lanıyor ama kapatmadan önceki dalgalanmalara bakabilirsiniz.tekrar açtığımda ise hala siteye girenler oluyordu.Eğer güzel bir reklam yaparsanız ki ben en basitinden bir kez yapmıştım bu kadar insan girdi tam 91.000 görüntülenme oldu. Sağlam bir reklam uçurur diye düşünüyorum.

Bana pm ile ulaşabilirsiniz.Pm den iletişim bilgilerim ve banka hesap numaramı yollayabilirim iyi günler.