ejder024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben seoyu çözdüğüm için bu konuyu açtım buraya 1000 lerce tl para harcanak birşey olmadığını anladım.
Seo yu çözdüm derken yani seocularun çalışma mantığını ve yolunu biliyorum demek istiyorum.
Mesala bir seocu çıksın desinki ben 3000 tl ye şunları şunları yaptım desin.
göreceksinizki herkesin bildiği işlemleri yapmıştır.Ama yok bunlar pro raporlarını göremezsiniz çünkü kimsenin bilmediğini idda etikleri yöntemleri varmış.
Raporlarını bize gösterseler göreceğizki sıradan işlemler uygulanıyor.
Sen çözdüysen bak işine çok para kazan burada millete eleştiri getireceğine. Medem seo işini çözdün yap milyon hit alacak siteler. Senin kapasiten yapılan herşeyi görmeye yetmez. İşi bilen seocular her yaptıklarını raporlarına yazıp senin gibileri eğitmez. Senin gördüm dediğin şey raporlara yazılan herkesin bildiği şeylerdir. Ben bir siteye link çalışırım, sen gördüm bak 100 tane link almışsın bunu ben de yapabilirdim dersin. Hadi yapsana benim gibi yapabiliyor musun o 100 linki. Önemli olan 100 link almak değil işe yarayacak 100 link almak. Ben o 100 link ile siteyi zirveye çıkarırım sen 50 link ile siteyi tarihten silersin. Böyle ben bu işi çözdüm bunlar dolandırıcılar gibi genellemeler saçmalık. Sen siyocular ile seocuların farkını ayırmayı öğrenememişsin. Her kendine seocuyum diyeni seocu zannedersen böyle konular açmak çok normal.