Mybbtek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana geldi .Imkansiz demek abarti.google o etiketleri süs diye koymamistir diye dusunuyorum.eger ekledigim etiket aramada indexin aciklamasinda yer aldiysa ,ko
yu olarak gosterildiyse ve ziyaretcide o indexe tikladiysa ben o etiketten geldigini sayarim.bu kadar basit.
Bloggerda etiket aslında kategori olarak görev görmektedir.örneğin oyunlarla ilgili konulara oyun, müzikle ilgili konulara ise müzik etiketini verebilirsiniz.Bu size tuhaf gelebilir ama şu şekilde bir deneme yapabilirsiniz.

Blogger sistemi wordpress'e döndürdüğünüzde o etiketler wordpress'e kategori olarak gelmektedir.Bu sebeple eğer blogger sahibiyseniz, sabit etiketler kullanınız.cünkü yarın birgün siteyi wordpresse döndürdüğünüzde o etiketler binlerce kategori olarak karşınıza çıkacaktır.Bunun dışında eğer binlerce konunuz varsa birde o konuları bu kategorilere dağıtmanız gerekecektir.Bunun dışında indexlenmezler....

Bu sebeple etiketlerin üstüne bukadar düşmek mantıksız ve ilerde siteyi wordpresse döndürdüğünüzdede başınıza ekstra sorunlar çıkaracaktır.

İyi çalışmalar