bu para kisi ile nasil anlasildigina baglidir. biri sana para verirse 50 lira da verse 500 lira da sana patron olur. sen seo isini yaptik bitti saniyorsun herhalde. oyle 2 hacklink ile siteyi birinci siraya cikarabilecegin kac kelime var. oyle kelimelerde is buluyorsan bu pazarlama basarisidir. hadi 2 hacklink ile 200 liraya film izle kelimesine soksana birini. sen neden bahsediyorsun seo analiz denilen seyi seo diye koyuyorsun onumuze. ben de 1000 liradan asagi analiz yapmam. ama yaptigim analizi ben bunlari zaten biliyordum da dedirtmem. madem biliyorsun oturur yaparsin analizini seonu. baskasina yaptiriyorsan parasini verirsin. eger siten onemli degilse paran onemliyse gider coluk cocuga yaptirirsin analizini 20 liraya. sonra senin gibi biri ne bin lira vereceksin 2 tane hacklink aliriz 100 liraya der. diger hafta goruruz adami burada filtreden nasil cikarim diye konu acmis. son guncellemeler ile seo cok pahali hale geldi. sen buraya o kadar para verilir mi diye konu acmissin. sen. bu seonun ne oldugunu cozememissin hala...
MZ601 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi