erbasaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haaa anladım şimdi. Sen diyorsun ki ben sitemin reklamını yapıyorum sanane göstermem. Sen kendini akıllı zannediyorsun galiba. Bu videoyu niye çektin o zaman. Yazı yazsaydın siteye. Bu ne arkadaş bağını koparan buraya geliyor.
erbasaran kardeşim ilk olarak bu alaycı hakaret edeci tavrından bir kurtul.Videoyu izledin anlayamadın eyvallah diyorum.amiraltr bence çok önemli bir paylaşım yapmış burda.

Videoyu anlamaya çalışarak izle,ilk olarak bir gmail kurdu adam,sonra bu gmail adsense başvurusu yaptı ( ama başvurudaki adımları bize göstermemiş gerekçesini sordum gayet mantıklı bir cevap verdi bana ,sanada aynı cevabı verdi.) başvuruda hiç olmayan bir adresi kullandı 2.videoda 2 saat sonra gelen mailleri gösterdi bize. 2 saatte onay olmasını geçiyorum adam olmayan bir site ile başvuru yapıp onay aldı.

Son olarak videoda demiş ki bu hesapları satanlar var,ama bu hesaplar 2-3 gün sonra ban alıyor.Kimse bu hesaplara para vermesin demiş.
Sence adam reklam mı yapıpyor burda ? Adsense'nin mi reklamını yapıyor .Yoksa kaynak belirtmesi sana reklam kokusu mu verdi ?