Merhaba arkadaşlar..

Site yaşı: 3 Aylık
Site analiz: Burda
Adsense geliri: günlük en az 5, 6 + dolar civarı şimdik.Her geçen gün artış var.

Sitenin altyapı wordpress.Tema ücretli bir oyun teması ( bu tema %100 seo dostu)

Site şuanda Google'da;

pepee oyunları 1. sayfa 3. sıra
çocuk oyunları 1. sayfa 7. ve 9. sıra arası
barbie oyunları 3. sayfada

Özellikle ilk iki kelimeye ağırlık verdim.Seo optimizazyonu bizzat kendi tarafımdan yapılmaktadır..Seo çalışmaları aralıksız devam etmekte.Bu kelimelerde sürekli devam edecek..Sitenin hiti şuan gayet iyi..

Sitede olan tüm oyunları vakit ayırarak el ile ekledim.Kesinlikle bot kullanmadım..Oyun açıklamalarını profesyonel makaleci bir arkadaşa yazdırıyorum, bazen de kendim yazıyorum. Site full %100 organik ve özgün..Alexa düşürmek için çeşitli hileler, bot vb yapılmadı kendi orjinal değeri ve her geçen gün daha iyiye gidiyor..Siteye düzenli olarak oyun eklerim, açıklama girerim.

Domain; Bir çocuk giyim firmasının org uzantısı akılda kalıcı ve güzel bir isim..

Sitenin şuanda aylık net geliri TL olarak 250 tl + dır..Bu rakam şuanlıktır ve her geçen gün yükselmekte..Günde bazen 6.50 $ getiriyor ve 5$ altına düşmüyor..

Alacak olan arkadaş isterse bu kelimelerde seo çalışmalarına devam ederim..İstanbul'da olan arkadaşlar ile yüz yüze görüşürüz..

Site için istediğim ücret: 2.000 tl ( şimdilik bu rakam) 1 ay sonra günlük 10$ getirmeye başlarsa ki başlayacak Allah'ın izniyle bu fiyatta siteyi asla satmam..

Siteyi satmamın nedeni ailevi sorunlar( hastalık vs.)

Telefon ile aramak isterseniz; 0531 082 08 13 detaylı görüşebiliriz..