Bu nedir tam olarak anlayamadım biraz daha bilgi verir misiniz ?
Hocam,
Bu arkadaslar bir partiden. Kendilerini bu olayda temize cikarmak icin sacmasapan nedenler bulmaya calisiyorlar. Bir ara dis gucler, provakasyon, vatan millet sakarya edebiyati yaptilar. Millet yemedi. Diger yontemleri sirayla deneyecekler anlasilan. Bu olaylarin falan ana sebebini agaclarin kesilmesi oldugunu dusunuyorlar. Parti adini soyleyemeye gerek yok, zaten bu olayin ana sebebini gezi parkinin AVM olmasini falan sandiklarindan neyin tarafi olduklarini anlarsin. Bu arkadaslar ayran sever, nede olsa milli ickimiz. Cok ayran tukettikleri icin bazen garip seyler yapabiliyorlar. Kisaca diyorlarki bakin su partinin baskanida agaclari kesiyor, onlara niye ayaklanmadiniz. Aslinda tartisilmasi gereken sey bu kalitede arguman uretebilen bir iradenin nasil memleketin icine etmesini halkin uzun sureden beri anlamamasi.
Bu konunun kililenmesi lazim. Cunku sadece insanlari birbiriyle catistirmaya yarar. Aslinda bizim tartismamiz gereken memleketin egitim seviyesi. Daha dogrusu seviyesizligi. 8 yil temel egitim almis birinin boyle bir konu acmamasi lazim. Daha dogrusu insanlari bu sekilde kandiramayacagini bilmesi lazim. Yani kendi partilerinden olmayan insanlarin bu argumani kabul edecek kadar salak olmadiklarini bilmesi lazim. Bu konudaki ilk ve son mesajim. Lafim size degil, mesajima yanit vereceklere. Lutfen yazdiklarima cevap yazmayin, Allahin verdigi zamani bu ici bos tartismaya girerek kaybetme niyetinde degilim.