evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben ünide değilim daha lise sonum mezun oldum diyebiliriz bugün son sınavları verdim.Biganın girişinde endüstri meslek lisesi varya orada okuyorum/dum.Ağaköyün yerlisiyim üst mahallede oturuyorum.İstanbulda doğdum 10 yıl oturduk sonra Ankara 3,5 yıl en sonda burası jetten indim eşeğe bindim hocam

Neyse kışa gene Ankaraya taşınıcaz ailecek.Ağaköyün yerlisiyiz ama ben dışarıda yaşadığım için hep buraya yabancıyım bir türlü çözemiyorum buranın insanını

Büyük ihtimalle denk gelmişizdir çünkü %90 fakülte arabalarını kullandım hep Şöförler dolu arabayı boş olarak gördükleri için hep tıklım tıklım gidip geldik fakülte arabasıyla Hele yaz olduğunda tasarruf edicez diye klimaları açmıyorlar bide ünili kızların parfüm kokusu burnumun direğini kırdı kaç senedir

Alıştığın için kendini üzgün hissedersin yoksa buranın sevilecek yanı yok bence Ben bile kaçıyorum memleketimmiş hadi be
Helal olsun güzel özeleştiri yapmışsın biliyorum bahsettiğin liseyi. Sizin de pansiyonunuz var mı yoksa ağaköyde öğrenciler için şaka bi yana hayırlısı olsun kardeşim Ankara'da bir uni kazanırsın inşallah

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi