Dostum Amerika vizesinden bahseder misin biraz ne sordular görüşmede?
Hocam olayı anlatayım abim ds 160 formumuymuş neymiş onu internetten doldurdu parasını yatırdı.Mülakata gittim 3 kere yeniden sıramın gelmesini bekledim sonunda mülakata geldim gayet güleryüzlü tatlı bir hanımefendi karşıladı merhaba dedi merhaba dedim ismimi söyledi yarım yamalak türkçe konuşabiliyorlar ama anlayabiliyorsunuz kimileri gayet akıcı türkçe konuşuyor.Neyse belgelerimi camın altından uzatmamı istedi verdim application formda barkod vardı onu okuttu bilgisayara bakarak neden amerikaya gitmek istiyorsun dedi abim ve yeğenlerim orda onları görmek istiyorum dedim öğrencimisin dedi evet dedim hangi okul dedi okulumu söyledim kaç kardeşsiniz , orada kaç ay kalacaksınız dedi annemin adını söyledi bu kim dedi annem dedim onunla birlikte gidicem dedim son olarakta abimin ne iş yaptığını sordu daha sonra o application formunu pasaporta lastikle geçirdi aha dedim reddetti sonra bay mustafa kemal vizenizi onaylıyorum iyi uçuşlar dedi ve diğer belgeleri bana verdi zaten 4 belge götürmüştüm
Dipnot: KEsinlikle tipe göre vize verdikleri kaanatindeyim adamın biri klasör dolusu evrak getirmiş yinede reddettiler ayrıca siz mülakata gelmeden önce zaten sizi tepeden tırnağa araştırıyorlar yani siz mülakata gitmeden bile vize alıp alamayacağınız belli zaten ben mülakata gayet resmi bir şekilde takım elbise giyerek gittim.Okulumda bu sene bitiyor zaten yani orda gidip kalabilirdimde vize almanıza veya red yemenize bir sürü etken var ama detaya pek girmek istemiyorum isteyen olursa uzun uzun anlatırım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:31:13 -->-> Daha önceki mesaj 19:14:11 --
Cok fazla sikinti cikacagini sanmiyorum.hocam ama vize alirken ucak bileti rezervasyonuda istiyorlamus bu konuyu ben nasil yapabilirim hocm peki pasaport filan da cikarcam.o kadar masraf yapcam viza cikmassan o kadar para bosa gtmisv olacak vize vermediklerinde vize parasi nosa mi gidiyor 60 euro yani
vize paranız gidiyor eve ama eğer bütün belgeleriniz tam ise ve gitmenize engel bir durum yoksa ama konsolosluk görevlisi vizeyi reddeder ise itiraz etme hakkınız mevcut