Olay hükümete tepki olayına dönüştü fırsat bu fırsat nerde popülist parti taraftar grubu var bunu da kullandı benim anlamadığım olay bu tepki verirken "bu son kalemiz,orayı yedirmiyeceğiz,iktidar gücünü görecek" şeklinde tepkilere bu tarz eylemlerin sonucunda kafası yanan 1 mayıscılar söke söke taksimi aldık dediler ama 30 yıl beklediler.

padişahın iznini beklediler.Tepkiyi her zaman maddi açıdan kullanmak lazım boynerin verdiği tepkiyi destekliyorum insanların bir şeyden vazgeçmesi için sana oy moy yok tepkisi biraz garip.Oraya gidecek firmalardan alışveriş yapmamak adına düzenlenen kampanyalar daha etkili olabilir her şeyi direniş kalıbına sokmak moda oldu devletin kolluk güçleri var ordaki direnmeyle bir şey olacagını sanmıyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir.Bu yazılarımı okuyan arkadaşlar iktidar yanlısı oldugumu sana bilirler ama ben liberalim tepki koymaları normal polisin tepkisi absürt,ama olayı haşmetlumuzu istemezuk demeye getirmek çok mantıklı gelmiyor
1 mayısta olduğu gibi burada da olayı saptıranlar mutlaka olacaktır. Bunu doğru bulmuyorum zaten. Fakat yinede taksim gibi İstanbul'un en önemli merkezinde en azından 1 tane yeşillik alan olmalı. Hatta daha fazla yeşil alan olmalı.