yalnış anlaşılmak istemem ama greenpace üyelerinin fransa nükleer santraline üye olduğunu gördükten sonra bu tarz çevreci eylemler hep bana samimiyetsiz gelir amaç sanki rant kavgası gibi geliyor o kadar fabrika yapılırken katedilen orman varken ne bileyim oturduğu koltuk ahşap olupda bu arkadaşlara destek verenleride anlamıyorum tam bir tutarsızlık ama içlerinde fengşui felsefesini benimsemiş arkadaşımda gitti oraya

(bunu belli aralıklarla tema vakfına garanti bankasına 20-30 da olsa bir vatandaş olarak yazıyorum)
Kuzenimle görüştüm dün gece sabahlamış parkta. Arayıp konuştum niye ordasın olay ne diye. Taksimdeki tek yeşillik alan burası var onuda kaldırmasınlar dedi. Samimiyetsiz olan iktidarın her yaptığına hayır diyenlerde mutlaka gitmiştir fakat kuzenim gibi düşünüp gidende eminim bir çok kişi olmuştur. Ayrıca oturduğu ahşap sandalye olayına ise bu ülkede orman genel müdürlüğü diye bir kurum var biliyor musunuz? O kurum ormanda kesilecek ağaçları belirleyip köylülere söyler ve köylülerde onları keser kimisi kışlık odununu yapar kimisi satar.. Yani her oturduğunuz ahşap sandalye kafasına göre kesilmiş ağaçtan yapılmıyor.
Ek olarak aşağıdaki fotoğraf ormanların ve yeşillik alanların ne kadar önemli olduğunun belgesidir. Bilmeyen araştırabilir.
Talat Göktepe isimli orman müdürünün anıtıdır.
Saygılarımla.