s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyenin 2. en büyük belki en büyük upload sitesini işletiyorum. 7 ay önce başladı maceram. şuanda 6 tane server ile hizmet veriyorum. günlük 1500-2000 arasında dosya yükleniyor. 8-12 bin kadarda indiriliyor.

Her dosyayı her gün kontrol edip, crack, yetişkin içrerik ve benzeri içerikleri anında kaldırıyorum.

Gelen şikayetleri anında değerlendiriyorum ve icabına bakıyorum. 1 kere mahkemelik bir durum oldu, onda da yükleyenin ip numarasını savcılığa ilettim, mahkeme kararıyla dosya silinmesi kararı alındı ve sitemden sildim (zaten daha öncesinde silmiştim).

Herkes boş boş bilmeden konuşuyor... Eğer yasal olmayan içeriği sitende barındırmazsan sorun yaşamayacaksın...

Fakat kullandığın scriptin bir çok injection hatası olduğunu biliyorum. Bende işe ilk o script ile başlamaya çalışmıştım. Eğer paran varsa kendin bir script yazdır derim. Belki bana rakip olacaksın ama inan şuanda kazandığım para yetiyor bana. Ben böyle gitsem yeterli olur o sebepten benden zarar gelmez sana

sormak istediğin takıldığın yer olursa genel konularda yardımcı olabilirim hatta

ayrıca hdd kapasiten çok ama çok düşük. birkaç haftada dolacaktır o server.
hangi site hocam kullanmak isterim sitenizi