konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim gerekli görüldüğü taktirde konu taşına bilir affınıza sığınarak isterseniz sile bilirsiniz.
Arkadaşlar teslim etmem gereken bir php projem vardı bazı donanımsal sorunlar nedeniyle hard diskimi kaybettim ve yeni baştan yapmaya vaktim yok
bende hazır scriptlerden buldum bir tane benim istediğim özellikleri kısmen yapıyor fakat üzerinde düzenleme yapmak gerekiyor
zaten açık kaynak bir script yapımcısına ulaştım durumu anlatmaya çalıştım fakat ne kadar açıklayı oldum bilmiyorum script üzerinde değişiklik yapmaya izni var yardım eder misiniz gibi bi mailime geri dönüş alamadım caresizim :S
kendim düzenlemeye editlemeye kalktım ve 2-3 kez scripti bozdum aldığım hataların altından kalkamadım :S
php bilgimin üzerinde bir script
lütfen php bilen arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum :S
değiştirip sunmak istediğim script
TilPark! bu
burdaki sistemi kullanmak istiyorum fakat farklı bir şekilde
söyle kısaca açıklıyim bu scriptde müşteri girişi var yazımları değiştirmek değilde sistemi söyliyim müşteri yerinden ben yine bir kayıt giricem işçi ismini falan bu zaten ayrı bi listede kayıt ediyor
sonradan bakiye sistemi var ben bu işçilere hesap yaparak bakiye eklemek istiyorum
yöğmiye bazında ahmet 10 gün çalışmış 25 tl'den girdim bunun bakiyesi 250 tl olmuş gibi