Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler ilginiz için,

bizde webmaster olduğumuz için yardımcı olmak ,stedim,mantık sitenizden dışarı hit çıkarmamak ise,yazdıklarınızdan o anlaşılmakta,yapdığınız yanlış olur

zaten hesap no linkimiz tek seferlik olacak,tarayıcı sonrasında ya kapatılacak yada oradan başka siteye girilecek,yani bir blog değil siteniz

sanalpazar linki verdiğinizde çıkışları takmamanız gerekir.amaç siteden dışarya çıkış olmaması değil,maksimum kullanışlı hale getrip kullanıcıların yararlanmasını sağlayıp hitinizi ve kullanıcı sayınızı arttırmak olmalı

adsense ve cep mesaj ücretinden kazanmaya çalısırsınız hit arttıgında veya spnsor firma reklamları alırsınız

tek sanalpazar ve not ekleme özelliği aklımıza geldiği için bildirdik,bizimde bircok projemız oldugu icin az cok bilmekteyiz işleri

sayaç ta ekleyebilirsiniz profillere vs bunun gibi bağlılığı arttıracak ufak değişiklikler ben dahil birçok kişiyi sitenizi kullanmaya teşvik edecektir

şuan aktif kullanmıyorum ama dediğim değişiklikler olursa vazgeçilmezimiz olacaktır aktif tcaret yapanlar için
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler proje için ayırdığınız her saniye bizim için çok kıymetli. Biz olayı dışarı hit çıkması olarak asla düşünmedik zaten kişiler şu an web sitelerini yazdıklarında altta otomatikman site linkleri çıkıyor ve takip engelleyici tagı (rel nofollow) koymadık. Düşündüğümüz, kişiler girdiğinde direk bilgiye ulaşmaları. Sizin dediğinizde tekrardan farklı bir sayfaya girmeleri gerekiyor.

Sayaç ve istatistikler şu an aktif ama henüz 3. kullanıcılara göstermiyoruz belli bir süreden sonra panelinizde açılacak olan istatistikler menüsünde tamamına ulaşabileceksiniz.