oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Öncelikle adamın yerine kendinizi koyun. O profilin yaptıklarını, yazdıklarını inceleyin, onun kişilik haklarına zarar verecek bir paylaşım varmı ? ( Yoksa Korkmayın, varsa Türkiye haritasından yer beğenin )

2- Profil resmi ile adamın gercek resmini karşılastırdınızmı ? ( Bazı uyanıklar sahte profil sahiplerinden para istiyorlar bu yol ile )

3- Mahkemeye düşerseniz açık ca dogru söyleyin, rastgele bir resim sectim, kötü bir niyetim yoktu şeklinde savunma yapın. Şahsa zarar verecek bir paylasım yapılmadıysanız zaten hakim size acır , beraat edersiniz.

Bence kafana takma basit bir olay ( Başıma geldiginden biliyorum ) )
öncelıkle zaman ayırıp yorum yazdıgınız için teşekkur edeırm, hocam aynen bir profil resmi başka hiç birşey hiç bir durum yok, sadece bana milli eğitimde öğretmen olduğunu dava edeceğini söyledi

extazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resim herhangi bir avatar resmimi ? yoksa bahsettiğiniz kişinin kişisel resmimi kişisel resmi ( kendi fotografı,cocugunun) fotoğrafı değilse yasal olarak hiç bir şey hak edemez,tabi telif hakkını almadıysa sanmıyorumda kimse bir resmin telif hakkını almaz, sizi korkutuyor arkadas
öncelıkle zaman ayırıp yorum yazdıgınız için teşekkur edeırm

hocam resim vesikalık bir resim bende google'a hande yazıp buldum google görsellerde olayın hepsi bu, ve sadece profıl resmı yaptım onun harıcınde profıl resmı yaptıgım google plus sayfasında TEK bir paylaşım dahi yok.