Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu biraz eski ancak faydası olabileceğine inanıyorum.. Benim kısa sorularım olacak bahsi geçen zappos.com adlı sitede swift kod hala isteniyormu ? Sanırım bundan 3 yıl önce sipariş vermek istemiştim türkiye tamamiyle gönderime kapalıydı almanyada bulunan bir arkadaş vasıtası ve aracı bir kurum ile alışveriş gerçekleştirmiştim..

Diğer sorum ise yine yıllar önce dhgate.com adlı siteden önce ürün sonra ödeme şekli ile sorunsuz bir alışveriş yapmıştım bu ve buna benzer get sistemi ile çalışan alışveriş siteleri önerebilirmisin.. ?

Şimdiden teşekkür ederim..
Merhabalar

Maalesef zappos.com veya dhgate.com sitelerinden alışveriş yapmadım, get sistemli çalışan siteye de rastlamadım. Ben genellikle kargosu uygun olan siteleri tercih ediyorum. Daha önce Cabelas.com , eastbay.com ve ebay.com üzerinden alışverişlerim oldu. Söylediğim ilk 2 sitenin arasıra shipping pormosyonları oluyor onları takip ediyorum.

Endless.com cidden çok avantajlıydı 10 dolarlık kargosu ve çeşitliliği ile yazık oldu Bende ona eşdeğer site arayışlarımı sürdürüyorum çünkü özellikle marka ürünler Türkiye de çok fahiş fiyat