ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen öyle anlar olur ki, şimdi bloğu açıp sabaha ilk sayfaya atmak gerekiyor (şimdilerde pek mümkün olmuyor gerçi) işte bu durumlarda tazeydi bayattı bakılmaz gereken neyse yapılır ve bu tür çalışmalarda neyin yarayıp neyin yaramadığını daha net tespit ediliyor.
Konuya olumsuz yorum gelmediyse herkesin bu tespiti kolayca yapabilme şansı olmadığı içindir, zaten genelde zararı olmaz yazıldığı için site sahibinin en son şüpheleneceği yer oluyor whoisler

Neyse bunları yazma sebebim kullanacak olanlara seçenek sunmak içindir. %100 zararsız değil kullanırsanız bile dikkatli kullanın.
kendi sitelerim üzerinde denemediğim bir takım uygulamaları kalkıp burada alın zararsız demem diyemem zaten hepsini geçtim bir sektör haline gelmiş olan whois backlinklerin ben hala zararsız olduğu kanısındayım belki de siz mevcut çalışmalarınızda farklı bir sebepten ötürü süregelen olumsuz kısımları whois üzerine yüklediniz.Buda benim görüşüm , ilgili eleştirileriniz için teşekkür ediyorum tekrarlıyorum herkes kullanıp kullanmama konusunda özgürdür kendi açımdan olumsuz birtakım sonuçlar doğurmadığı belirtir iyi forumlar dilerim.