Ya Arkadaşım Neden bahsediyorsunuz,Zaten İstanbul ne halde nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum bi gelin bakın şuraya, Kimsenin agaç düşüncek hali kalmamış,İnsan Sayısı Kadar araba var,Zengin Fakir Fark etmiyor herkesin aracı var,Daha İyi bir Çözüm yolu olsa onu seçerlerdi eminimki.
Doğru, sen de haklısın. Yıkın tüm ağaçları, her tarafı otopark yapın. Daha çok araç alın İstanbul'a, daha çok kirletin doğayı, daha çok öldürün geleceği.
Dünyada toplu taşımaya teşvik örneklerini saymama lüzum yok. Bugün insanlar rahat rahat toplu taşıma araçlarını kullanarak evlerine, işlerine gitselerdi kimse kişisel araç kullanma peşinde olmazdı.
Ben bu işin eğitimini aldım. Bu işin eğitimini veren insanlar var çevremde. İstanbul BŞB'sine verilen teklifleri, proje örneklerini, fikirleri de biliyorum. Köprü için söylemiyorum bunu sadece.
İnsanlar kim ki doğayı bu denli hor görebiliyor, insan yokken ağaçlar vardı bu dünyada. Bu zihniyette ve düşüncede olan birisinin ne demek istediğimi anlaması mümkün değil. O nedenle bundan sonra mesajlarımı alıntılamayın lütfen. İyi geceler.