osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her güncellemeden sonra bi dünya yazı yazardım, ekran görüntüleri falan.
Bu kez kısa :

Direkt olarak tecrübe ettiklerimdir. [ Bahsi geçen tecrübelerden biri ]

- Anchor text kullanmayın. Sayfanızın hangi kelimede yükseleceğini linkin bulunduğu sayfadaki içerik belirliyor.
- Bu yüzden tanıtım yazısı & face & twitter ve diğer sosyal medya dışında linkler hikayedir.
- Çok net söylüyorum artık Anchor textle link almak "rakibi batırmak için" kullanılabilir. ( böyle işlere girişmeyin çoluk çocucuğunu geçindiriyor insanlar )
- Pr'li sayfalardan uzak durun. Yüksek pr li Haber sitelerinden tanıtım yazısı alın. Alt sayfaların Pr'leri yükselince etkisini göreceksiniz.
- Tanıtım yazılarınıza dahi "anchor textli" link çalışması yapmayın. Tanıtımlara sosyal medya paylaşımları yapsanız yeterli.
- Spam siteler için söylüyorum, mutlaka sosyal medya hitiniz olsun. Botların kafasını acayip karıştırıyor !!

Bu kadar, başka bişey yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:00:15 --

- Tanıtım Çalışmalarınızı Pr güncellemelerinden önce yapmaya gayret edin. Ana sayfa Pr'si yüksek Haber Sitelerinden tanıtım yazısı !!!!!!!
Gerçekten de bu anchor text bizi fena vurdu bu güncellemede..

Peki tanıtım yazılarında da anchor text kullanmayacaksak ne yapacağız normal url şeklinde mi link vereceğiz ?

Arkadaşın sorusuna katılıyorum:

cetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

Yaklaşık 2 sene önce düzenli olarak anchor text link aldığım sitelerim geçen sene mayıs ayındaki güncellemeyle yüksek oranda düşüş yaşadılar. Bu linklerin bir kısmını sildim veyahut değiştirdim. Fakat sitelerim halen istediğim noktada değiller.

Şimdi soruyorum; Örneğin bir siteme aldığım bağlantıların %90'ı anchor text şeklinde.
Ben bu oranı ne şekilde linklerle % kaça kadar çekmeliyim ki hitlerim eski seviyesine gelsin.
Bu linkleri bağlantıları reddetme aracını kullanarak reddetmeli miyim?
Veya sizin bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.