fghfgh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstat scripti yapıp test ettigimiz de eger gerçekten istedigim performansı alırsam
zaten para işinde bi şekilde anlaşırız ben şuanda verebilecegimi yazdım yeterki
istedigim performansı versin ben 200 diye yazmamdaki amaç ücretsiz dagıtılan bir örnegi oldugu için dedim ücretsiz ama istedigim gibi saglıklı degil sunucuyu aşırı yoruyor bana sunucuyu yormayacak script lazım para konusunda anlaşırız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:29:14 -->-> Daha önceki mesaj 19:22:40 --

üstat ucuz olsun demedim ben kafamdan geceni söyledim örnegi ücretsiz dagıtılan bir sccript oldugu için bende gönlümden 200 tl geçirdim belki çok belki az bilemem
ama 200 tl ye olacak diye bi kanun yok anlaştıgımız takdir de ücret konusunda anlaşırız
Bu iş için bütçeniz yok denecek kadar az. Bütçe 200 dedikten sonra ben sanmıyorum ki bu bütçe 500'ün 1000'in üzerine çıksın. Ayrıca işi alan kişi beş para almadan oturup günlerini harcayıp sistem yazacak, sonra siz yok ben bundan istediğim performansı alamadım diyip ödeme yapmayacaksınız, bu durumda ne olacak? Umarım istediğiniz bütçe ve şartlarla işi yapacak birilerini bulabilirsiniz.