Her güncellemeden sonra bi dünya yazı yazardım, ekran görüntüleri falan.
Bu kez kısa :
Direkt olarak tecrübe ettiklerimdir. [
Bahsi geçen tecrübelerden biri ]
- Anchor text kullanmayın. Sayfanızın hangi kelimede yükseleceğini linkin bulunduğu sayfadaki içerik belirliyor.
- Bu yüzden tanıtım yazısı & face & twitter ve diğer sosyal medya dışında linkler hikayedir.
- Çok net söylüyorum artık Anchor textle link almak "rakibi batırmak için" kullanılabilir. ( böyle işlere girişmeyin çoluk çocucuğunu geçindiriyor insanlar ) - Pr'li sayfalardan uzak durun. Yüksek pr li Haber sitelerinden tanıtım yazısı alın. Alt sayfaların Pr'leri yükselince etkisini göreceksiniz.
- Tanıtım yazılarınıza dahi "anchor textli" link çalışması yapmayın. Tanıtımlara sosyal medya paylaşımları yapsanız yeterli.
- Spam siteler için söylüyorum, mutlaka sosyal medya hitiniz olsun. Botların kafasını acayip karıştırıyor !!
Bu kadar, başka bişey yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:00:15 --
- Tanıtım Çalışmalarınızı Pr güncellemelerinden önce yapmaya gayret edin. Ana sayfa Pr'si yüksek Haber Sitelerinden tanıtım yazısı !!!!!!!
Öncelikle yazın için eline koluna sağlık açık aramak niyetinde sormuyorum sırf merakımdan dolayı sosyal medya filan diyorlar o kadar...Bir çok firma var bunların facebook ile uzaktan yakından alakası yok örneğin devlet sitelerinin bir çoğu bu sitelerle bizim siteleri nasıl ayırıyorlar bunu anlayabilmiş değilim