fRtkmR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ya piyasıyı bilmiyorsunuz yada size kolay geliyor bazı şeyler %30 Cpu veren bitane büyük firma bulamazsınız , sınır %25'dir.İhtiyacınız neye göre %30 cpu oranı gerektiriyor bilmiyorum tabi ama bir sunucuda alsanız ancak %25'ini kullanırsınız.

Sadece büyük firma sana teklif vermez dedim, sen kaliteli, kesintisiz, ddos korumalı, c-class ve UCUZ iş beklemekdesin klasik tarzda yani umarım bulursunuz böyle bir firma çıkarsa konuyu takip ediyorum bende bir sunucu alayım hocam

Kolay gelsin
Arkadaşım ben kaç senedir site işlerinde piyasada biriyim acemi biri değilim konu acıyorsam önce saygı duymasını bilmeli çok bilmişlik taslamamalısın.Ben Ne ilk defa hosting arıyorum nede son defa..Her zaman hostta alacağım arayacağımda.

Yazmşssinki herkes %25 ben konumda normal bir hosting mi arıyorum yazdım premium mu? Neden şu ilanı bir detaylı okumuyorsun böyle sataşacak yer arıyorsun anlamıyorum.Al bak aşağıda kaç cpu limitler var baktın demi ?Bilgin dahilinde konuş bilgin yoksa yazmayacaksın.Diyeceksin şimdi madem orada var neden almıyorsun nedeni basit ben ddos korumalı bir hosting istiyorum ( en azından kücük boyutlu saldırılarda kapanmayacak).Gidipte yüksek korumalı ddos 1-2 gb engellesn demiyorum onların fiyatlarının fazla olduğunun bilincindeyim.

https://www.guzel.net.tr/premium-webhosting.php