sddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben diyorum ki yedek alıyor, siz diyorsunuz ki yedek almıyor. Arayıp sorun arkadaşlar, neden iddialaşıyorsunuz?

Bakın yine diyorum, sunucuda natro'dan kaynaklanan bir sebepten dolayı sorun olursa ve siteler patlarsa natro yedekten geri yükleme yapıyor. Diğer durumlarda yedekten geri yükleme yapmıyor ki herkesin panelden yedek alma imkanı var.

"yani site bi şekilde silindimi adam yedek vermiyor sende alamıyorsun = Natro yedek almıyor. bu kadar basit"

Yani sitenin ne şekilde silindiği önemli Müşteri siteyi kendi sildiyse yedekten dönmüyor, ama mesela disk bozulur, siteler patlar natro yedekten geri yükleme yapıyor.
tmm benim bilgisayarıma virus girdi şifrelerim ele geçirildi yada ortagımla tartıştık bilgilerime bi şekilde ulaşıldı ve natro da hostum silindi. Natro yedek vermiyor bu durum da o zaman natro diyorki ben sadece kendimden sorumluyum. valla hocam anaokulundaki çocuk da kendinden sorumlu ve bir hizmet veriyorsun ve koca firmasın sen muşteri nin sorunlarını tam anlamı ile çözemiyorsan ya çözüm ararsın yada bu hizmeti vermiyorum dersin natro da diyorki ben bu hizmeti vermiyorum bak yine aynı yere geldik Natro Yedek almıyor.