Hocam hikayenin bi' benzeride bende var. Sizinkisi mahallecek canlı şahit olunmuş bir olay. Benimde bizim apartman komple

O zamanlar 6. sınıftayım işte. Merak eden olursa 6. sınıf karnemi koyabilirim, 6 tane 2 vardı galiba. Niye, deli gibi Knight Online ve CS oynamaktan.

Birgün böyle arkadaşla okulu astık, cafede oynadık. Sıkıntı yok. 2. günde oynadık. Yine sıkıntı yok. 3. gün oldu mu?

Okul tabi tam gün. Sabah 8 de başlıyordu galiba 2 gibide bitiyordu. Hatırlamıyorum bakın o derece, geçmiş günler...

3. gün adı Cuma'ydı arkadaşın hiç unutmam. Onla beraber yine kaçtık. X internet cafeydi, oynuyoruz çar kasıyoruz deli gibi.

Babam aradı, açtım. Oğlum nerdesin? Cafedeyim baba. Cafede napıyon oğlum okula niye gitmedin? Ödev yapıyom baba. Gelen o sakin sesten sonra, ödeviğin a.... k..... *** hemen okulun önüne geç senin belanı s.... oldu. Şok oldum.

Cafenin sahibi Hakan adında biriydi galiba. Hakan abi babam aradı. Gelip sorarsa böyle böyle dersin.

Cuma'da hiç iplemiyor ordan kalkıyım geliyim felan yok. Çarı kasmaya devam ediyo. Bide tutmuş yüzsüz yüzsüz diyoki sen parayı bana ver ben kalkarken 2 makineyide ödeyim çarlar kasılsın, yarında kasarız. Cuma bi' s.... g... dedim orda ve hesabı ödedim çıktım

Okulun önüne doğru gidiyorum. Ama nasıl bir korku var içimde. Anlatamam.

Öğlen tatili felandı galiba. Arkadaşlar baban okula geldi felan seni arıyolar dedi. Sonra babam geldi bende bindim arabaya.

Nerde o cafe dedi, şurda dedim. Cafeye gittik. Bekle sen arabada dedi. Arabada bekliyordum. İçeriye girdi bişeyler konuştu çıktı. Çocukluk aklı işte, içimden diyorum ki Hakan abi ödev yaptıklarını söylesin. Adam yermi 3 gündür ödev mi yapılır der, hiç düşünmüyoz tabi o zamanlar.

Sonra babam geldi, 2 dk felan gittik. Kucağımdaki çantam vitese doğru kaydı. Vitesin üstünden elinin tersiyle çantayı itti "çek .l.a.n şunu" diye bi' bağırdı. Çantayı çekmemle bana yapıştırması bir oldu.

Neyse evin önüne geldik. Babamda da ogün takım elbise vardı hiç unutmuyorum. Apartmana girdik baba ne olur yapma etme v.s diye zırlıyorum, babamın dediği tek şey kes sesini eve yürü oldu

Merdivenleri çıkıyorum ama nasıl çıkıyorum

Eve girdik çekyat vardı unutmuyorum hiç. Otur şuraya dedi.

Oturdum herneyse. Ceketini çıkarttı, saatini çıkarttı, kol düğmelerini çıkarttı, bağrındaki gözlüğü çıkarttı, kollarını katladı ve beni ayağa kaldırdı.

Bi çaktı tokatı ama nasıl tokat. Yapıştım oraya 2.80 Sonra tabanı lastik terlikler varya, ondan vardı babamın ayağında. Gezerin terlikleri, hala satılır. Onunla bana bi girişişi var orda. Ellerimin üstü, kulağımın arkası, yüzüm gözüm mosmor oldu.

Ağız burun zaten hoşaf, aynada kendime baktım tanıyamadım.

Sebebi neymiş, ben oğlumu o tarz mekanlarda gezsin diye beslemiyorum.

15-16 senelik arkadaşım var. Okul çıkışı kapıya geldi. Babam cafede yakaladı beni dövdü dedim. Bi' üzülüşü vardı. Aklınız durur. Diğer arkadaşlarımla onun arasındaki farkı tam o zamandan anlamıştım. Şuanda da en yakın ve tek arkadaşımdır kendisi.

2 gün sonra okula gittim. Fenci dedi ne oldu *** babanmı dövdü dedi suratında pis bir gülümsemeyle Yok hocam bizim orada bisikletten düştüm dedim Öyle geçiştirdik işte...

2 gün sonra okula gittim.

Neyse öyle böyle derken 2 sene cafeye gitmedim, 8. sınıfta aynen devam ^^

Böyle iyi bir hikayem daha var, oda sonraya kalsın

fatal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
erol konuya davet etmiş beni, bu hikayemi sadece taksim buluşmalarında anlatırım ama madem konu açıldı hazır, burda da anlatayım