kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle dmrts adlı üye bu bilgisizlikle nasıl 20k dolar ödeme aldın adsenseden hayret içerisindeyim. 1k fark olduğuna göre 0.05 dolardan 20k ödeme almış olman lazım.

Sonra albos arkadaşımın dediği gibi eğitim şart. Aynı yazdığı gibi kur belirlemesi yapar adsense.

fatihkaraks ukala cevabına da cevap olarak şuraya bakmanızı öneririm. https://support.google.com/adsense/answer/15925?hl=tr

Sonuçta nerde ne yazarsa yazsın. Yıllardır yapılan budur. Günü geldi kurdan fazla oranda ödeme aldım. Yeri geldi az. Ama şunuda bilin google kur ile sizden 3-5 kırpmaya çalışmaz. Kırpacağı zaman şak diye kapatır hesabını gıkın çıkamaz. Olmadı kesinleşmiş kazancını çeker yere gene kırpar. Kur gibi ortada olan bir oranla oyun yada hata yapmaz.
kesinlikle, herkese dersini verdin.
Şu forumdaki "laf sokma" anlayışına bir türlü anlam veremiyorum.

bu foruma insanları eğitim seviyesine göre almıyorlar ki Albos kalksın beni niye eğitim şart diye bir açıklama yapmadan böyle bir yazı yazıp beni rencide ediyor.

Evet ilkokul 5. sınıf terk.. eğitim durumum.

sende (kuleli) kalkmışsın herkese burada gününü gösterir gibi yorum yazıyorsun. ve üzerine kalkmışsın birde bana ukala diyorsun.

sadece: Sonuçta nerde ne yazarsa yazsın. Yıllardır yapılan budur. Günü geldi kurdan fazla oranda ödeme aldım. Yeri geldi az. Ama şunuda bilin google kur ile sizden 3-5 kırpmaya çalışmaz. Kırpacağı zaman şak diye kapatır hesabını gıkın çıkamaz. Olmadı kesinleşmiş kazancını çeker yere gene kırpar. Kur gibi ortada olan bir oranla oyun yada hata yapmaz.

bu paragrafını yazsan anlarım niyetini gerçekten başlattığım tartışma ile alakalı bir yazı olduğunu ancak.. Bu neyin şovuudur? kime kendini ispat etmeye çalışıyorsn bu forumda hey allahım yarabbim.