dmrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı büyük, kur farkı yüzünden 1k ya yakın eksik aldım adsense ye mail mi atsan napsak
dmrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi de citibank pazartesi günü full elinde tuttu paraları salı gönderdi normalde pazartesi gelmesi gerekirdi zaten h. sonu girdi araya. citibank büyük kazanç sağlıyo haksız kazanç.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:31 -->-> Daha önceki mesaj 14:36:56 --

evet ama bu şekilde de tutmadı bu sefer. geçen ayın ortalaması değil 1.79
fatihkarakas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayın adsense yetkilisi arkadaşım Albos,

Hesabınızın raporlama para birimi, size ödeme yapılan para biriminden farklıysa, AdSense kazançlarınız çevrilir. Kazançlarınızı, ödemenin işleme koyulduğu günkü geçerli piyasa kurunu kullanarak raporlama para biriminizden ödeme para biriminize çeviririz.

peki bu paragraf ne anlama geliyor.

bende zaten kaynak gösterdiğim adresi okumadan yazdım buraya.

Öncelikle dmrts adlı üye bu bilgisizlikle nasıl 20k dolar ödeme aldın adsenseden hayret içerisindeyim. 1k fark olduğuna göre 0.05 dolardan 20k ödeme almış olman lazım.

Sonra albos arkadaşımın dediği gibi eğitim şart. Aynı yazdığı gibi kur belirlemesi yapar adsense.

fatihkaraks ukala cevabına da cevap olarak şuraya bakmanızı öneririm. https://support.google.com/adsense/answer/15925?hl=tr

Sonuçta nerde ne yazarsa yazsın. Yıllardır yapılan budur. Günü geldi kurdan fazla oranda ödeme aldım. Yeri geldi az. Ama şunuda bilin google kur ile sizden 3-5 kırpmaya çalışmaz. Kırpacağı zaman şak diye kapatır hesabını gıkın çıkamaz. Olmadı kesinleşmiş kazancını çeker yere gene kırpar. Kur gibi ortada olan bir oranla oyun yada hata yapmaz.