HappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense paneli > Tüm raporları görüntüle > İçerik barındırıcıları için adsense > Sağ üstten tarihi bu yıl falan yapın

orada asıl gelir gözükecektir.Gözükmüyorsa kazanmamışsınızdır
Tamam'da kardeşim ben bir şeyi yine anlamadim adsense ile youtube hesabimi ilişkilendirdim ya hani işte adsense reeklamlari neden videolarimda çikmiyor yani yoksa sadece metin reklamimi çikiyor gerçekten ben anlamadim yardimci olun bana.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37:57 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:44 --

occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi aramayı denesen?
Tamam'da kardeşim ben bir şeyi yine anlamadim adsense ile youtube hesabimi ilişkilendirdim ya hani işte adsense reeklamlari neden videolarimda çikmiyor yani yoksa sadece metin reklamimi çikiyor gerçekten ben anlamadim yardimci olun bana.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:39:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:37:57 --

Arshavin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense panelinde değil de youtube analytics kısmından bak. Hala bişey yok ise güncellenmemiş olabilir veya kazancın yoktur.