OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek amacı herkesin adwordsu kullanması artık.Dün ismini vermeyeyim bi ülkenin yerel google ında s*x diye arattım, ne kadar ***** webcam sitesi varsa aşağıda yukarıda hep reklamları vardı.

adulta izin vermeyen karşı çıkan google'ın geldiği son nokta budur.Çarkını döndürebilmesi için paraya ihtiyacı var.

Eticaret yaygınlaştığı için marka olanlar hariç diğerlerinin tüm sıralamalarını allak bullak ediyor,tabi burda diğer kategorilerdeki sitelerde etkileniyor otomatik olarak.

Madem eticaret sitesi açtın banada bundan pay verecen diyor google,öyle seoyla seni kafaya çıkarmam diyor,çıkarsamda işte böyle indiririm diyor.

Eskiden eticaret yaygın olmadığı için sıralamalar yılda 2-3 defa anca değişiyordu,ama şimdi durmadan çalkalandırıp duruyor acaba neden.

arkadaşlar yapmayın etmeyin, google güncellemeyi reklam geliri için yapmıyor. adsense ağı onu rakipsiz kıldığı sürece ve siz adsenseden para kazanacağım diye internet alemini çöplüğe çevirdiğiniz sürece buiş böyle gider.

google diyor ki içerik kullanıcının aradığı gibi olsun, tatmin edici olsun detaylı olsun. şimdi e ticaret sitelerinde bu ne kadar var bunu düşünün ayrıca belirli ürün aramalarında e ticaret siteleri hala birinci sırada, ilk 50 sonuca bakıyorum. ürünle ilgili bloglar var yalnız bu blogların çoğuna seo yapılmış, google de basmış cezayı.

blogspotlar neden tepede, yazarı link kasmamış, yukarıda çıkaracağım diye uğraşmamış, google de alakalıysa yerleştirmiş tepeye. şimdi bazı aramalarda bakıyorum blogspotlara eğer paravan değilse konuya yakın çeşitli içerikler girmişler. paravan bloglara da denk geliyorum, abimiz yazmış 5 yazı vermiş linki bırakmış, yani google içeriği düzenlemeye çalışıyor ve sıralama için onbinlerce etmen faktör var değişim sağlayan. şimdi kendinizi google yerine koyun ne yapmalısınız. iyi ve kötüyü ayırd etmek için. o da elindeki güçle bunu yapmaya çalışıyor.

bu güncelleme şunu söylüyor kısacası, ben doğal olmayan linkleri analiz ediyorum bunu yapanı uçuruyorum. yani link inşasında doğal olun, çok almayın 3-5 link size yetecektir hedef kelime için. ha bu arada domain isminin önemi artmış onu görüyorum.