Öncelikle Merhaba,
Şuan istediğim tipte ücretsiz dağıtılan bir script var. Fakat bu script sunucuyu gerçekten çok fazla yoruyor.
ben farklı bir çözüm buldum 4 farklı sunucu alacam ve subdomainler açarak
linkleri subdomainden ana domaine çekecez 4 farklı sunucuya 4 tane subdomain açacaz her sunucuyu bir tane subdomaine yönlendirecez ama
sorun surda linkleri mesela turbobiti s1.trdebrid.com sitesinden çevirip
trdebrid.com sitesindeki kullanıcıya verecek istedigim yöntem bu şekilde olacak
.
Scritp =>
http://vinaget-script.googlecode.com/files/vng263.zip
Script'in Mantığı Kısaca;
Turbobit Letitbit Netload Uploaded gibi dosya paylaşım sitelerden Premium olarak indirmeyi sağlıyor. Bunu bizim scriptteki account kısmına girdiğimiz premium hesaplar sayesinde yapıyor. Kullanıcılar linklerini sitede belirtilen alana yapıştırıp Download butonuna basıyorlar, script bu linke premium hesap ile giriş yapıp bir yandan anlık olarak sunucuya çekiyor bir yandan anlık olarak karşı tarafa gönderiyor. Dosyayı tamamen indirmiyor anlık olarak indirip karşıya gönderiyor gönderileni siliyor. Yani sunucuda 300 kişi indirme yaparken bile sunucuda toplam alan kullanımı 1.5 MB bile olmuyor.
Eğer bu scripti bana daha iyi performans verecek bir şekilde yapabilecek olan varsa istediği ücret ve ortalama ne kadar zamanda tamamlayacağını PM Yoluyla dönüş yaparsa sevinirim.
NOT: Anlaşırsak ilk önce script test edilir, verimli olursa ÖDEME yapılır...!
fiyatı pm olarak atınız