he kardeşim emin ol öyledir rekabetli kelimelerde senin dediklerinle hiçbir halt yapamazsın. Ayrıca tek domainle de bir sonuç elde edemezsin en az 30 domainle denemen lazım yani biri buraya yazıyor ben böyle yaptım böyle oldu diye tek domainle sonuca varmaya çalışanlar var ve akıl vermeye çalışıyorlar bir de
Konuyu açan osmanbey anchor textin önemi tanıtım yazılarında halen var afkat text link olayında bayağı azaldı.
Önemi yok diyemezsin ayrıca ben tanıtım yazısında ukash kelimesine link verdim fakat link verdiğim site araç kiralama sitesi diyelim ne olacak araç kiralama da mı çıkacağımı düşünecek o site için ya bırakın böyle zırvalıkları 1 domainde test eden gelip burda şöyle böyle diyor.
Ben elimdeki 30-50 domainle deniyorum ediyorum birşeyler katıyorum vs. ama yine de tam kesin konuşamıyorum.
ben sana linkmi aldım dedim sosyal medyamı kastım dedim. Sadece kullanıcıyı sitede tutunca yükseldiğini söyledim . Kelimelerde rekabetliydi. İlla yazacam diye yazmana gerek yok. Ben ziyaretçileri sitede tutmanın faydalı olduğunu gözlemledim 2 sitemde.Test için birşey yapmadım zaten anlayacağın üzere.( Anlayacağın üzere demişim ama anlamamışsın belli )