niye yapamayasın ki yapanlardan ne eksiğin var ilk başta alışma döneminde belki ufak tefek sıkıntı çekebilirsin ki her iş yerinde var babanın işi bile olsa gene sıkıntı olur bunu unutma
4-5 saatlik yol düşün bunlar kısa mesafe
10-12-16 gibi saatlik yollar uzun mesafe
tüm detayları hostluk yapmak istediğin firmaya gidip öğrenirsin firmalarda host müdürleri olur onlarla görüşürsün detayları anlatır bazı firmalar daha çok ücret veriyormuş mesela bir firma 5-6 saatlik yola 40 TL gidip geliş için yemek ücretsiz + sigara içenler için sigara da alıyormuş diye duydum ama araştırmak lazım uyku problemin pek yok ise yazın hiç durmadan sürekli gidip gelirsen çok rahat 4 aylık süre içerisinde haziran temmuz ağustos eylül gibi bir araba parası biriktiremesende yüksek cirolar elinde bulunur
sonuçta sürekli gidip geldiğin için hayatın yollarda geçecek sosyal hayatın olmayacak bu süre içinde ee dolayısıyla para da harcayamayacan yemek içmen oraya ait belki sigrada olabilir tam bilmiyorum ara sıra yolunuda bulursun belki belli olmaz tam bilmiyorum o işleri yaptığın bir işte yok servis yapıyorsun yolcuların ineceği yerleri not alıp takip ediyorsun
muavin olmadığı zamanlarda bagajları sen yüklersin sen muavinin işini de yaparsın bu sayede şöfor sana hem muavin ücretini hemde kendi ücretini verir bir arkadaşım bu duruma düşmüştü ordan biliyorum o anlatmıştı denemekte fayda var
Hocam tam olarak ucak hostlugundan mi? Otobus muavinliginden mi bahsediyoruz