öncelik ile bilgilendirme için çok teşekkür ederim 30 gün sonunda aktif olmayan dosyalar sistem tarafından otomatik siliniyor tavsiyeniz üzere iletişim bölümüne iletişim maili en kısa sürede ekleyeceğim. Admin panelim çok gelişmiş bir yapıya sahiptir indirenlerin IP adreslerine kadar kayıt tutmaktadır.
Dostum upload işi en zor işlerden biridir.Türkiyenin sayılı upload sitelerinden birinin sahibiydim malum başa çıkamadım kapadım gitti. adrese ve maile gelmeyen mahkeme dosyası kalmadı.
Aşırı zor iş,öncelikle zaten server masrafının altından kalkamıyorsun ben maaşı servera bağlamıştım bir süreden sonra oda yetmiyor.
Dosya silinmicek deme bence çünkü indirilmeyen dosyanın hammalığını yapmaya gerek yok bence 2 hafta saklanır de bir süre koyarsan daha iyi olur,
özellikle 200mb gibi yükleme boyutu koymana gerek yok bence orayıda kısabilirsin 50mb diyebilirsin,hem kullanıcıdan hemde hdd den kazanırsın.
iletişim bilgilerinde en kötü devamlı kontrol edeceğin bir mail adresin olsun,burdanda bir kısım sıkıntıları engelliyebiliyorsun hemen iletişime geçerek
admin panelin gelişmiş olursa güzel olur kolaylık açısından hangi dosya hangi saatte hangi ip den hangi il den vs görebileceğin birşey olursa senin için bir sıkıntı durumdan bu bilgilerden yola çıkabilirsin.
şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:41:32 -->-> Daha önceki mesaj 12:38:46 --
sistemimizde yüklenen dosyalar otomatik olarak ek sunuculara dağıtılmakta olduğundan disk ile ilgili bir problem yaşamamız söz konusu değil maddi olarakta herhangi bir sıkıntımız yok
Merhaba,
Bu iş için ciddi bir yatırım yapılması gerekiyor 6 tb li diskli bir sunucunuz olsa adam gibi upload yapan 3 uploader bir haftada dolduracaktır

diye düşünüyorum, Bunun getirdiği maddi külfiyetleri kaldırabilcek ve idare edebilecek bilginiz var mı ?
Söylediklerimi sakın kişisel algılamayın aklımdan geçenleri karşılaşabilceğiniz sorunları yazmak istedim birde işin hukuki yönü daha başka arkadaşlar yazmış zaten.